Spring naar inhoud

Reageren Is Hier Mogelijk!

Lee Kang Suk (Park Si Hoo)

Geplaatste berichten op de openingspagina van dit fanblog zouden de indruk kunnen geven, dat er niet gereageerd kan worden. Niets is minder waar! Klik op de afbeelding of de berichtentitel om naar de berichtenpagina te gaan. Scroll vervolgens naar beneden en dan zie je vanzelf het reactieblok. De gevraagde gegevens invullen, je tekst en dan verzenden. Klaar!

Elke eerste reactie wordt eerst door mij goedgekeurd. Zodra ik dit gedaan heb, zie je dit vermeld aan de rechterkant onder "Recente Reacties".  Als je steeds hetzelfde e-mailadres gebruikt, worden latere reacties meteen "zichtbaar" geplaatst.

Denk dus vooral niet dat dit een éénrichtingsverkeer fanblog is! Ook nu ik er nog volop aan bezig ben, voordat die officieel de lucht ingaat, kun je gewoon reageren als je de behoefte voelt! Nu weet je ook hoe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + zestien =