Langzaam Maar Zeker

Langzaam Maar Zeker

Langzaam maar zeker raken de nog lege webpagina’s steeds meer gevuld. Bij “Synopsis” -> Drama’s ben ik nu gevorderd tot en met “The Princess’ Man”. Van dit onderdeel hoef ik alleen nog “Cheongdam-dong Alice” en “Neighborhood Hero” te doen. 🙂

Natuurlijk gaat het veel te langzaam naar mijn zin, maar ik wil grote broer (of zou het grote zus zijn?) “Park Si Hoo….Korean Actor” ook bijhouden. Aan themaverandering van de “Park Si Hoo Fanclub NL” kom ik al helemaal niet toe. Ik heb wel ideeën voor daar, maar kom niet aan de uitwerking toe. Eerst wil ik het hier zo snel mogelijk afgerond hebben! 😀

Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + acht =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.