Zulk Dankbaar Werk!

Zulk Dankbaar Werk!

Hoewel ik nog lang niet klaar ben, vind ik het prettig om toch af-en-toe iets van me te laten horen! Het opzetten van de website zoals ik die in mijn gedachten heb, is veel en veel meer werk als dat ik vooraf ingeschat had. Maar tegelijkertijd is het ook zulk dankbaar werk! Ik ben echt heel blij om dit voor Park Si Hoo te kunnen doen. Mijn hart zingt en een glimlach is om mijn mond. Als mijn inzet helpt om Park Si Hoo ook in Nederland en met Nederland verbonden landen en onder mensen die de Nederlandse taal beheersen bekend te maken, dan is mijn doel bereikt!

Van de “Drama’s” onder “Synopsis” heb ik tot-nu-toe uitgewerkt: “Delightful Girl Choon Hyang” ~ “Let’s Get Married” ~ “Which Star Are You From?” ~ “How To Meet A Perfect Neighbor” en “Iljimae“. Neem gerust een kijkje, als je hier toch bent!

Ook al is deze website “officieel” nog niet in de lucht, reacties zijn uiteraard altijd welkom! Laat me gerust weten, hoe je het hier vindt worden!

Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + acht =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.