Bezig Met Synopsis

Bezig Met Synopsis

In het pagina-menu staan nu alle vaste pagina’s, die ik blijvend makkelijk en overzichtelijk bereikbaar wil houden. Een (groot) aantal moet ik nog vullen met de benodigde informatie. Dat is best een geduldwerkje en gaat heel langzaam. Het liefst zou ik deze website gisteren al gelanceerd hebben, maar ik heb voor mezelf als eis gesteld, dat op zijn minst alle vaste pagina’s voorzien moeten zijn van alle informatie. Best wel een lastige opgave om me hieraan te houden! 😛

Ik ben nu bezig met de pagina “Synopsis” en de subs “Delightful Girl Choon Hyang”, “Let’s Get Married” en “Which Star Are You From” zijn klaar. De rest van de drama’s en films ga ik op die manier verder uitwerken. Steeds als ik weer iets heb afgerond, heb ik een enorm voldaan gevoel. 🙂

Dus langzaam maar zeker krijgt deze website steeds meer vorm! 😀

Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.