Rotterdam+Park Si Hoo

Website in opbouw (Update)

Dit wordt een website in het Nederlands om de bekendheid van de Zuid-Koreaanse acteur Park Si Hoo in Nederland en Nederlandstalige gebieden te vergroten.

Deze website bouw ik op aan de hand van een WordPress cursus die ik doe. Het zal dus niet snel gaan en steeds veranderen.

Als het Engels geen probleem is voor je dan kun je veel informatie over Park Si Hoo vinden op mijn website Park Si Hoo…..Korean Actor!

Update

Terwijl ik bezig ben met deze website, vraag ik mezelf af, wat nieuwe fans van
Park Si Hoo zouden willen weten? Hierbij heb ik ook teruggedacht aan de periode toen ik zelf een nieuwe fan was. Een hoop informatie was moeilijk terug te vinden of niet beschikbaar. Fans die Park Si Hoo en zijn drama’s en films al kennen, hebben geen behoefte aan samenvattingen daarvan. Ik had het fijn gevonden als ik wel op één plek samenvattingen had gevonden, zodat ik aan de hand daarvan had kunnen beslissen met welk drama ik het eerst zou beginnen. Nu weet ik ze wel te vinden, maar toen, als een complete newbie fan, absoluut niet. Ik ben al doende wijs geworden!

Ik wil een goede introductie van Park Si Hoo geven. Hoe hij is als mens, wat hij tot-nu-toe gedaan heeft en welke tradities er ontstaan zijn tussen zijn fans en hem. Op een gegeven moment is dat allemaal terug te vinden in het menu van de vaste pagina’s onder de kopafbeelding. De structuur daarvan is klaar. De pagina’s die nu nog leeg zijn, kan ik verder gaan invullen. Ik zal echter eerst een hoop informatie moeten gaan verzamelen en vertalen in het Nederlands. Het kan dus wel een hele tijd gaan duren, voordat ik deze website geschikt vind om aan het publiek vrij te geven. Dat wil zeggen, dat ik echt de sociale media kanalen ga gebruiken om bekendheid aan deze website te geven!

Is deze website eenmaal in de lucht, dan ga ik hem bijhouden via de blogformule. Het wordt uiteindelijk een website met deels vaste pagina’s en nieuwe blogposten, zoals deze!

1 thought on “Website in opbouw (Update)

  1. Heb net deze post bijgewerkt, omdat die ondertussen al twee maanden oud was! Tussen alle andere activiteiten door blijf ik aan deze website werken totdat hij klaar is om gelanceerd te worden! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *